spacer
spacer spacer

Eurocup Clio + Eurocup Megane Trophy a Montmeló

Paul Ricard passat per aigua

CER + Clio Cup València 2012

CER Algarvez

Nürburgring

Joves campions!

Els joves demanen pas

Spa-Francorchamps

Gran cap de setmana a Motorland!

13/06/2010

Jordi Palomeras campió de la segona carrera del meeting d’Albacete en la Clio Cup

Carles Durán, 8è i 10è, i Santi Navarro, 10è i 11è.

A la primera prova, Jordi Palomeras, que va anar primer la major part de la cursa, es va veure superat per De los Milagros, que va sortir des de les últimes posicions i va remuntar fins quedar primer. Santi Navarro va quedar en una bona posició ja que tingué petits incidents. Carles Durán, que s’estrenava en aquest circuit quedà en una meritòria 8ª plaça.

A la segona prova, aquest cop sí, Jordi Palomeras quedà campió per davant d’Iván Velasco i del seu rival en la consecució del títol. Velasco primer i Palomeras segon, es van escapar ja des de l’inici de la prova. A falta de dos voltes per l’acabament, i amb una pluja intensa, Palomeras va adelantar a Velasco i va mantenir la posició fins el final.

Santi Navarro per la seva banda, va aconseguir situar-se 11è tot i els petits incidents que també va tenir. Carles Durán, va continuar amb la tònica de la primera carrera fent un bon pilotatge i acabà 10è.

Jordi Palomeras amb 185 punts continua liderant el campionat, 20 punts més que José Manuel de los Milagros 2n. Santi Navarro és 10è amb 57 punts i Carles Durán, que no ha participat en algunes curses, 14è amb 22 punts.