spacer
spacer spacer

Eurocup Clio + Eurocup Megane Trophy a Montmeló

Paul Ricard passat per aigua

CER + Clio Cup València 2012

CER Algarvez

Nürburgring

Joves campions!

Els joves demanen pas

Spa-Francorchamps

Gran cap de setmana a Motorland!

10/09/2011

CAMPIONS A MONTMELÓ

El cap de setmana del 9 i 10 de setembre els pilots Jordi Palomeras JR, Marc Martin, Jordi Palomeras SR, Martí Carandell, Willy Villanueva, Diego Villanueva i Santi Navarro han participat al 5è meeting del Campionat d’Espanya de Resistència disputat al Circuit de Catalunya.

Jordi Palomeras JR i Marc Martin van demostrar tenir una gran habilitat en la conducció i guanyaren la primera carrera. Santi Navarro, que venia amb la moral ben alta després d’aconseguir el 2n lloc al meeting de Motorland va demostrar que està a un gran moment de forma classificant-se al 5è lloc. Willy i Diego Villanueva es van classificar 8ns per culpa del hàndicap que existeix perquè la competició es mantingui igualada. Jordi Palomeras SR i Martí Carandell es van classificar una posició per darrera, quedant així a la 9ª posició.

La segona carrera Jordi Palomeras JR i Marc Martin van repetir resultat demostrant ser superiors als seus rivals. Willy i Diego Villanueva van millorar la classificació respecte a la 1ª carrera i es quedaren amb la 7ª plaça. Santi Navarro i Jordi Palomeras SR - Martí Carandell no puntuaren en aquesta ocasió.

El cap de setmana del 12 i 13 de novembre estarem a Navarra per disputar l’últim meeting de la temporada.