spacer
spacer spacer

Eurocup Clio + Eurocup Megane Trophy a Montmeló

Paul Ricard passat per aigua

CER + Clio Cup València 2012

CER Algarvez

Nürburgring

Joves campions!

Els joves demanen pas

Spa-Francorchamps

Gran cap de setmana a Motorland!

10/10/2011

World Series by Renault a Montmeló, flirtejant amb els millors

Aquest passat cap de setmana s’han disputat els últims meetings de la Clio EuroCup i de la Megane Trophy a casa nostra, al Circuit de Catalunya, aconseguint molt bons resultats.

Comencem parlant de la Megane Trophy on Toni Forné va fer, sinó el millor, un dels millors meetings de la temporada. A la 1ª carrera aconseguí pujar a l’esglaó més alt del podi dels “Gentlemen Drivers” i a només un pas del podi de la general. A la 2ª carrera va fer doble podi, aconseguint ser 2n entre els “Gentlemen Drivers” i 3r a la general. Toni Forné ha acabat el campionat 9è amb 64 punts.
Classificació general:
http://www.worldseriesbyrenault.fr/es/results/Pages/PilotsStandings.aspx?ch=MEGANE_TROPHY_V6&se=2011

A la Clio EuroCup van participar Jordi Palomeras i Marcos De Diego. A la 1ª carrera Jordi Palomeras va quedar 5è, a només 10 segons del líder. Marcos De Diego per la seva banda va entrar 18 segons més tard que en Jordi i es va classificar 17è. A la 2ª carrera Jordi Palomeras va repetir posició però reduint a la meitat la distància amb el 1er. Marcos De Diego va pujar 10 posicions, va entrar només 1.5 segons més tard que el seu company d’equip, col•locant-se 7è en una carrera molt igualada fins el final. Jordi Palomeras ha acabat el campionat 6è amb 43 punts, Marcos De Diego 15è amb 16 punts i Santi Navarro 18è amb 7 punts.
Classificació general:
http://www.worldseriesbyrenault.fr/es/results/Pages/PilotsStandings.aspx?ch=EUROCUP_CLIO&se=2011