spacer
spacer spacer

Eurocup Clio + Eurocup Megane Trophy a Montmeló

Paul Ricard passat per aigua

CER + Clio Cup València 2012

CER Algarvez

Nürburgring

Joves campions!

Els joves demanen pas

Spa-Francorchamps

Gran cap de setmana a Motorland!

02/04/2012

Comença la temporada Clio Cup i CER!

Aquest any Pujolaracing participa a la Clio Cup espanyola amb el pilot danès Thomas Fjordbach, de només 19 anys d’edat. En el CER segueixen els pilots Willy Villanueva, Diego Villanueva i Jordi Palomeras Salart, que farà parella amb Jordi Egui, també nou pilot de l’equip.

En l’aspecte esportiu, el passat cap de setmana del 30 de març i l’1 d’abril es va disputar el 1r meeting de la Clio Cup i el CER al circuit de Navarra.

A la primera carrera de la Clio Cup, el jove pilot Thomas Fjordbach es va classificar 7è en la general, 2n entre els pilots de categoria Júnior. A la segona el resultat no va ser tant bo, ja que no va poder acabar la cursa. Tot i així, va quedar classificat 17è en la general i 3r en categoria Júnior.

En el Campionat d’Espanya de Resistència (CER) la parella formada per Willy i Diego Villanueva va aconseguir 8 punts a la primera carrera gràcies a quedar 4ts classificats. J.Palomeras i Egui, per la seva banda, van quedar classificats 3rs dins la categoria “Trofeu Juan Fernández”. A la segona carrera Villanueva-Villanueva va sumar 2 punts més quedant a la 9ª posició. Palomeras-Egui, es van classificar 2ns en el “Trofeu Juan Fernández”.

Bones sensacions en el primer meeting de la temporada. Seguirem lluitant.