Spa-Francorchamps

Gran cap de setmana a Motorland!

03/07/2012

Nürburgring

Aquest passat cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol s’ha disputat el 3r meeting de la Mégane Trophy i el 2n de la EuroCup Clio al circuit alemany.

A la EuroCup Clio el pilot Thomas Fjordbach es va classificar 7è en la general a només 8.750 segons del líder, aconseguint un gran resultat a la primera carrera. A la segona el resultat va ser idèntic, aconseguint un altre cop el 7è lloc, aquest cop a 14.554 segons.

A la Mégane Trophy, el pilot francès Bruce Lorgere-Roux, va fer una excel•lent primera cursa acabant en 5è lloc. El pilot Rembert Berg (a qui li fèiem l’assistència per primer cop) va acabar 13è. A la segona carrera Bruce Lorgere-Roux va acabar en la 10ª posició, una per davant de Rembert Berg, a la 11ª.