spacer
spacer spacer

Eurocup Clio + Eurocup Megane Trophy a Montmeló

Paul Ricard passat per aigua

CER + Clio Cup València 2012

CER Algarvez

Nürburgring

Joves campions!

Els joves demanen pas

Spa-Francorchamps

Gran cap de setmana a Motorland!

17/09/2012

CER + Clio Cup València 2012

CER 2012

Després del descans estiuenc, la quarta cita de la temporada de la Copa d'Espanya de Resistència es va disputar en el Circuit de la Comunitat Valenciana, a Cheste. Allí, els pilots habituals de la Copa d'Espanya de Resistència es van enfrontar en un traçat tècnic en el qual va caldre comptar amb una forta calor que va posar les coses molt difícils als pilots.

La lluita entre els Seat León, Renault Clio, Hyundai Coupé, Seat Eivissa o Peugeot 207 va ser èpica, amb intensos avançaments que van permetre veure sobre la pista, com és habitual, dues intenses carreres de 50 minuts. Del nostre equip, van participar dues parelles de pilots en classe 2 amb Renaults Clio: Jordi Palomeras + Jordi Egui i Diego + Willy Villanueva.

En la primera part de la carrera, la parella formada pels Villanueva, portant el dorsal 37, va quedar classificada en la 5ª posició, a 6"532 de diferència de la parella guanyadora, i amb una penalització de 25 segons per dur a terme una maniobra irreglamentària. A la segona carrera van quedar en la posició 18, a una volta de diferència del guanyador.

Per la seva banda, la parella de pilots formada per Palomeras i Egui, amb el dorsal 55, van tenir menys sort, doncs en ambdues carreres van quedar desqualificats. En la primera, es van veure obligats a abandonar quan anaven dotzens a causa d'una avaria elèctrica ocorreguda durant el canvi de pilot, sense aconseguir tornar a posar el cotxe en marxa. En la segona part, tot i poder reparar el vehicle, al darrera quart de carrera, quan anaven vuitens, un altre participant els colpejà per la part posterior, fent-los acabar a la grava.CLIO CUP 2012

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat, al Circuit de València, el 5è meeting de la Clio Cup 2012. Aquest ha constat, com és habitual, de dues carreres. En el meeting hi han participat: Thomas Fjordbach i Roberto Blach, tots dos de categoria Júnior.

A la primera carrera hi va haver un xoc múltiple que va afectar directament el pilot Thomas Fjordbach, doncs tot i els seus esforços per a esquivar l’incident, va malmetre tant el cotxe que no va poder continuar la cursa, ni sortir a la segona carrera. Pel que fa a Roberto Blach, l’esmentat xoc múltiple també li va passar factura, però en aquest cas, el pilot va optar a una merescuda dissetena posició (a 30"152 del primer), ja que es va veure obligat a parar davant l’accident per a no patir pitjors conseqüències quan la majoria d’altres pilots van poder continuar. A la segona carrera, un desanimat R. Blach apareixia a 56"334 del primer participant, obtenint la vintena posició.

Cal recordar als nostres pilots que gaudeixen de les posicions 14 T.Fjordbach i 24 R.Blach en la classificació general de pilots de la Clio Cup Espanya de Circuits 2012, i d’unes meritòries 3a i 7a posició respectivament a la categoria Junior.