spacer
spacer spacer

Eurocup Clio + Eurocup Megane Trophy a Montmeló

Paul Ricard passat per aigua

CER + Clio Cup València 2012

CER Algarvez

Nürburgring

Joves campions!

Els joves demanen pas

Spa-Francorchamps

Gran cap de setmana a Motorland!

22/10/2012

Eurocup Clio + Eurocup Megane Trophy a Montmeló

Desprès d’un intens cap de setmana al circuit de Montmeló (Barcelona), l’equip de PUJOLARacing tornava satisfet d’haver participat als darrers meetings dels campionats Eurocup Clio i Eurocup Megane Trophy del 19–21 d’Octubre de 2012.

Eurocup Clio

Al meeting de l’Eurocup Clio hi va participar el pilot Thomas Fjorbach (dorsal 54) que va posicionar-se 7è a la primera carrera (a 7”885 del primer participant) i 3r a la segona (a 7”090). Cal esmentar que en aquesta, el 4t participant va picar el danès per darrera per poder avançar-lo a la xican, guanyar temps i fer podi. Finalment aquest va estar penalitzat amb 25” més, el que va permetre a Fjordbach recuperar la tercera posició a la classificació general però el va deixar fer podi. A la classificació general de pilots de la Clio, Thomas Fjordbach és 9è.

Eurocup Megane Trophy

Pel que fa al meeting de la Megane Trophy, l’equip de PUJOLARacing comptava amb la participació d’en Toni Forné (dorsal 11). El pilot anava amb ganes i a per totes per tal d’obtenir la victòria. Aquesta empenta el va permetre quedar 4t a la primera carrera, mentre que a la segona, però, aquesta mateixa actitud el va perjudicar, doncs l’excés de confiança el va fer sortir de pista i que finalment no pogués classificar-se. A la classificació general de pilots de la Megan Trophy, Toni Forné és 12è.