spacer
spacer spacer

Eurocup Clio + Eurocup Megane Trophy a Montmeló

Paul Ricard passat per aigua

CER + Clio Cup València 2012

CER Algarvez

Nürburgring

Joves campions!

Els joves demanen pas

Spa-Francorchamps

Gran cap de setmana a Motorland!

29/10/2012

La CER finalitza la temporada a Madrid juntament amb la Clio Cup

El Circuit de Jarama RACE ha acollit aquest final d’Octubre l'última cita de les temporades del Campionat d'Espanya de Resistència (CER) i de la Clio Cup de Renault.

Després del magnífic espectacle que han brindat els pilots al llarg de l'any, no era d'estranyar que a Madrid veiéssim una increïble lluita per la victòria, amb moments d'alta tensió. Els pilots van dedicar la jornada del dissabte, 27 d'octubre, a la disputa dels entrenaments lliures i les sessions de qualificació oficial, mentre que per al diumenge 28, es van quedar les que serien les últimes carreres de la temporada. De forma paral•lela, els afeccionats van poder veure sobre la pista la darrera cita de l'any de la Clio Cup Espanya de Circuits.

L’equip de Pujolaracing comptava amb les parelles de pilots formades per en Willy i Diego Villanueva i l’Anders i Thomas Fjordbach per córrer a la primera; i amb la companyia, també, d’en Thomas Fjordbach i en Roberto Blach per competir a la Clio Cup.


Clio Cup

Com és habitual, ambdues competicions consistien en 2 carreres. A la primera de la Clio Cup, Fjordbach (dorsal 54) es va classificar 9è en la general i 3r a la Junior; mentre Blach (dorsal 3) tan sols va poder optar a la posició 22. A la segona cursa, el danès va donar el millor de sí mateix acabant a la 3a posició de la classificació general i 1r de la Junior en una meravellosa disputa per la victòria. Pel que respecta a Blach, diversos problemes mecànics van acabar per no classificar-lo.

CER

D’altra banda pel que fa a la CER, la parella de pilots formada pels Villanueva (dorsal 37) van classificar-se sisens a la primera carrera (a 25” del primer participant), el que sembla que els va donar confiança i empenta per a per pujar quatre posicions més a la segona cursa, acabant, doncs, segons en la classificació. Per la seva part, els germans Fjordbach (dorsal 154) també venien amb força i ganes d’anar a per totes, classificant-se tercers a la primera carrera, mentre que a la segona, la confiança els va jugar una mala passada i no van poder pujar de la posició 21. Cal esmentar, però, que van sortir entre les darreres posicions.